menusor sos főoldal mit tegyek terhesség abortusz infóközpont történetek kiadványok alapítvány
 

Történetek

Olyan igaz történeteket olvashatsz itt, melyeket olyan bátor nők mondanak el magukról, akik személyesen tapasztalták meg, hogy az abortusznak milyen következményei vannak a nők életére. Akik nem akarnak hallgatni, akik ki merik mondani az igazságot. Reméljük, hogy Magyarországon is hamarosan lesznek követőik.

Ha szeretnéd a saját történetedet is itt látni, akár csak név nélkül is, küldd el nekünk e-mailben: valsagterhesseg@freemail.hu

Rebeka találkozása az élettel

Budavári Zita alapítványán keresztül több tucat magzat és csecsemő életét mentette
meg. Ötszáz anya nem kívánt terhességét segítette a szülésig, a tizenöt éves
kamaszlánytól az ötvenéves asszonyig, és négyszáz eldobott csecsemőnek talált
örökbefogadó családot.

Élet végtagok nélkül

Egy megdöbbentő igaz történet Nick Vujicicról, aki testi fogyatékossáágával dacolva igyekszik boldog és teljes életet élni.

Értékes élet

ertelet „Amikor Samuel apró keze kicsúszott anyja méhének metszetén, Dr. Joseph Bruner Samuel sebésze becsusztatta ujját a baba öklébe. A képen, Samuel keze úgy néz ki mint bármelyik újszülött babáé, azzal az eltéréssel, hogy ő sokkal kisebb náluk."

Cirkalmas levél

cirkalmas levél

Egy 14 éves lány születésnapján írt levele édesanyjának.

Rhonda Arias

„Azt gondoltam, hogy egy abortusszal véget vethetek egy súlyos dilemmának. De aztán rá kellett jönnöm, hogy ezzel a döntéssel sokkal nagyobb szenvedés, depresszió, fájdalom és bűntudat vette kezdetét az életemben.”

Karen Bodle

„Szégyelltem, hogy terhes vagyok és egyedülálló, ezért azt gondoltam, hogy az abortusz majd megoldja a problémámat. …utána megállíthatatlanul zokogtam.”

Tracy Reynolds

„Szívem mélyén nagyon akartam a babát… Azt bánom leginkább az életemben, hogy nem hallgattam a szívemre. Nem voltam elég bátor, hogy a meggyőződésemet követve életet adjak a gyermekemnek.”

Cynthia Carney

„...az elmúlt másfél évben szabadultam meg a csend és szégyenkezés láncaitól azáltal, hogy nyilvánosan beszéltem az igazságról. Az abortusz nem egy gyors és egyszerű megoldás; ez egy életeket tönkretevő döntés. Olyan döntés, amit mindig bánni fogok.”