menusor sos főoldal mit tegyek terhesség abortusz infóközpont történetek kiadványok alapítvány
 

S.O.S


Terhes vagyok, segítség!

Terhes vagy..

Lehet, hogy máskor szívesen fogadnád ezt a hírt. Most azonban úgy tűnik, az életed itt véget ér. Legalább is nagyon így érzed...

Nem te vagy az egyedüli és első, aki így érez...

Lehet, hogy az abortusz könnyű megoldásnak tűnik, hogy "véget vessünk ennek az egésznek." De a valóságban az egyáltalán nem ilyen könnyű. Az egyetlen dolog, aminek az abortusz véget vet, a benned növekvő kis élet. Együtt tudnál ezzel élni életed végéig?

Most mit teszel?

Fontos döntések elé nézel. Senkit ne engedj, hogy elhamarkodott lépésekre kényszerítsen! Informálódj, tudakozódj minden lehetőséged felől. Nincsenek könnyű válaszok, de találhatsz olyan megoldást, ami az abortusznál kevésbé fájdalmas és kínzó.

Ez most valódi élet, vagy csak egy szövetcsomó?

Sok olyan nő, aki átesett abortuszon és később tudta meg az igazságot, nagyon megtört, amikor felismerte, hogy mennyire kifejlődött állapotban volt már a kisbabája. A legtöbb terhességet észre sem veszik a hatodik hétig. Ekkor a kisbaba szíve már két hete hevesen dobog... A gyermeked ekkor már mozog, és a hetedik hétben a belső szervek már megvannak és működnek. A gyorsan növekedő baba roppant érzékeny a hangokra, nyomásra, hőségre, fényre és fájdalomra.

(A terhesség menüpontban többet tudhatsz meg a gyermek fejlődéséről, végignézheted annak mozzanatait.)

A terhességed ténye mostantól mindenképp megváltoztatja az életed és a jövődet. Talán nem így tervezted, vagy félsz szembenézni ezzel... Talán lehetetlennek látod a méhedben fejlődő kis emberkével való közös jövőt...

De mi van, ha a jövő nem is annyira sötét és kilátástalan, mint ahogy jelenleg látszik? Mi van, ha van reális és kézzelfogható megoldás?

Jelenleg két olyan telefonszámunk van, amin a nap 24 órájában kaphatsz segítséget. Úgy értem: VALÓDI SEGÍTSÉGET. Munkatársaink szívesen segítenek teljesen térítésmentesen.

(Nem ingyenes számok, de ha ránkcsörögsz vagy írsz SMS-t, akkor visszahívunk.)

Együttműködő partnerünk a Kiáltás az Életért Egyesület.